Marimurtra dijous, 28 d’octubre del 2010


Dijous 9 de Desembre de 2010:
Hem modificat la informació de les pestanyes i hem afegit algun aspecte més per tal que l'explicació quedés més entenedora. A més hem posat tot el format en comú, canviant la mida i el tipus de lletra. Cal dir que ha estat una tasca bastant complicada, perquè la pàgina del bloc impedia, moltes vegades,  modificar la lletra.

Per tal de conèixer Blanes, hem afegit un video amb fotos relacionades amb la població. Les fotos han estat fetes per nosaltres. Per tal de crear el gadget de seqüència d’imatges hem hagut de buscar informació a Internet sobre com es penja una seqüència d'imatges. En definitiva només queda proposar les activitats i ser avaluat pels companys.

Divendres 3 de Desembre de 2010:
Hem canviat el format del bloc perquè trobàvem que no era prou atractiu. Vam buscar diferents dissenys a Internet i el vam aplicar. Ens va costar molt decidir-nos perquè n'hi havia molts. Una vegada provats diferents models vam escollir aquest.
També hem modificat les pestanyes ja existents i hem afegit de noves per tal que la informació quedi més especifica i concreta del tema que estem buscant.
Durant aquesta setmana decidirem les activitats que volem dur a terme i acabarem l'apartat dels futurs possibles.

Dijous 11 de Novembre de 2010:
Durant aquestes dues últimes setmanes hem estat buscant informació sobre el municipi, per tal d’elaborar les pestanyes del bloc. Hem trobat diferents materials que ens han permès conèixer: els serveis, la seva situació geogràfica, els canvis que ha patit, l’economia, el clima, la població, etc.
Hem utilitzat diferents fonts d’informació com ara llibres de la localitat actuals i antics, pàgines webs i informació proporcionada pels ciutadans.
A més, hem modificat la pàgina principal del bloc posant una fotografia del municipi, també el seu títol per tal de fer-lo més atractiu.

Dijous 28 d'Octubre de 2010:
Una vegada posada en comú totes les localitats que ens agradarien treballar, vam escollir la localitat de Blanes ja que una membre del grup és d'allà. És una zona molt turística on es poden realitzar diferents activitats des de excursions per la natura fins a gaudir dels seus comerços.
A l'hora de crear les pestanyes hem tingut alguns problemes ja que no sabíem on trobar el link que ens ho permetés. Després de remenar pel bloc hem trobat la manera de canviar els títols, els colors, les pestanyes, el tipus de lletra, etc. No descartem l'opció d'anar afegint o anar modificant el contingut i el format del bloc.

11 comentaris:

figueresa ha dit...

L'ESLÒGAN: Considerem que l'eslògan és representatiu perquè realment Blanes és l'inici de la Costa Brava.

LA REDACCIÓ: és entenedora i considerem que els mestres podran utilitzar aquesta informació per treballar aquesta localitat a l'escola.


EL CONTINGUT: pel que fa al contingut pensem que és adequat però creiem que el contingut de la pestanya de turisme i serveis hauria de ser dins de la pestanya De què vivim.

OBJECTIUS: només podem veure un unic objectiu i creiem que és molt general. Per tant, us proposem que n'afegiu algun més específic de cares a l'entrega definitiva del blog.

DISSENY: ens agrada molt. Considerem que és molt atractiu, facilita la localització de la informació i és molt original.


Per concloure, creiem que aquest blog respon a l'objectiu principal del treball: elaborar un bloc per posar a disposició de les escoles un conjunt d’activitats per treballar a primària els aspectes principals d’una localitat.

Marimurtra ha dit...

Hem volgut destacar una pestanya amb el nom de "turisme i serveis", ja que el sector primordial de la localitat és aquest.
Gràcies pel consell dels objectius, estem totalment d'acord i per tant, els modificarem.

Santa Coloma de Farners ha dit...

L' eslogan està bé, adequat i representatiu.

La lectura és entenedora.

La redacció està acurada i considerem que els mestres podran utilitzar aquesta informació per treballar aquesta localitat.


Respecte els continguts crèiem que l' apartat de futurs possibles hauria de ser més extens i aportar més idees. Pel que fa a l' apartat de Com ha canviat, pensem que està molt bé quie hagueu posat imatges d' abans i ara perquè el lector pugui fer-se una idea dels canvis que ha patit.

No entenem perquè a l' apartat d' objectius feu una presentació pesonal de cada component del grup. No hauria d' anar a un apartat específic? Crec que està bé que ho poseu però no és el lloc indicat a dins dels objectius, no?

El disseny està molt bé!

Per acabar, creiem que aquest blog respon a l'objectiu principal del treball i que els mestres tindran una bona eina per conèixer i treballar Blanes.

Bona feina nenes!

Marimurtra ha dit...

Gràcies pels vostres consells. Però la presentació de les membres del grup està dins de la pestanya d'objectius ja que en el bloc d'exemple així ho especifica.

UdG'11 ha dit...

ESLÒGAN
És representatiu de la localitat perquè és el primer poble que obra la porta a la Costa Brava.

REDACCIÓ
El llenguatge és clar i entenedor. Hi trobem una gran quantitat de suports visuals que fan més agradable la lectura.

CONTINGUT
Ofereix molta informació sobre el municipi i dóna resposta a les preguntes geogràfiques, però pensem que hi ha algun apartat que no està gaire adequat al nivell educatiu al qual va dirigit al bloc, com per exemple 'la política'.

OBJECTIUS
Estan ben redactats i dónen informació sobre la finalitat d'aquest treball. Una proposta per canviar podria ser reduir la informació personal de les creadores del bloc.

DISSENY
És molt atractiu i està ben organitzat. També hi trobem una gran quantitat de vídeos i imatges que ens apropen a Blanes. Pel que fa al format, és orginal i està personalitzat.

CONCLUSIÓ
Aquest bloc respon a l'objectiu general del treball i et dóna ganes de visitar la localitat.

Calella de la Costa ha dit...

Hola noies!! Nosaltres pensem que...

l'ESLÒGAN és clar i directe, a més, és totalment cert.

la REDACCIÓ és curta i entenedora, no hi ha grans quantitats de text i això ens agrada, a més la informació està ben sintetitzada.

els CONTINGUTS són molt adequats pel treball de la població a l'escola, a més les imatges i fotografies donen suport a la informació.

els OBJECTIUS si que pensem que els hauríeu d'ampliar, hauríeu d'especificar-ne algun més. ;)

el DISSENY és molt agradable a la vista, i permet localitzar allò que vols buscar ràpidament.

ENHORABONA, seguiu així!!

Gemma Barrera, Joan Bover, Oriol Pérez i Laia Pujol ha dit...

Súria, un poble salat diu:

Disseny: El disseny està molt bé, i la plantilla que heu utilitzat és molt original.

Continguts: Pel què fa al contingut pensem que està ben estructurat i que conté molta informació, a vegades però és massa tècnica.

L’eslògan: Considerem que l’eslògan del poble està bé però que un altre bloc ha utilitzat el mateix, cosa que crea molta confusió.

La redacció: És adequada i concisa. El llenguatge és adequat a les característiques del bloc.

Els objectius: Són correctes tot i que la vostra informació personal no entenem quina funció té dins dels objectius.

En definitiva, el treball fet fins ara respon a l’objectiu general del treball i el nostre grup el veu molt apropiat per el seu objectiu que és una eina de treball per a les escoles. Sobretot en aquest cas pels docents.

Pit RoiG ha dit...

Eslògan: Eslògan ben trobat! Tot i que hi ha un altre bloc que té el mateix eslògan
Redacció: És molt entenedora. El poc text i els espais que hi ha fa la redacció més àgil.
Contingut: El text esta ben estructurat i el suport visual és molt adient per aquesta mena d’activitats.
Objectius: Objectius molt generals tot i que s’adapten al que demana el treball d’aquest mòdul. La presentació de les diferents components del grup la posaríem en algun altre apartat.
Disseny: El disseny està molt ben trobat! És atractiu i permet visualitzar amb molta facilitat les diferents pestanyes.
Creiem que heu realitzat un gran treball! El bolc compleix tots els objectius d’aquest treball final de mòdul.
Bon Nadal i bona entrada al nou any!
Bona nit i Bona sort!

Palamós ha dit...

Bloc Palamós:

Hola compis!!!

Eslògan: Creiem que l'eslògan està bastant pensat i és molt atraciu, tot i que prèviament hauríeu de parlar mab l'altre grup, perquè això de tenir el mateix eslògan és una mica liós.

Redacció: Creiem que els textos estan molt bé redactats, ja que el llenguatge és entenedor i amb l'ajut de les imatges fa un text bastant bonic estèticament.A més, el simple fet de fer paràgrafs curts fa que sigui més fàcil de llegir i això és agradable.

Contingut: Creiem que en cada pestanya hi falta una miqueta més d'informació, tot i que la que hi és, està molt ben redactada i organitzada.

Objectius del bloc: Creiem que els objectius són pocs i molt generals. Pensem que ho podríeu revisar, i sabem que ho podeu millorar.

Disseny:El disseny és molt atractiu i original,ens agrada molt! Facilita la localització de la informació. Amb el tema de fotografies, creiem que hi ha poques, però són les perfectes per veure i entendre la localitat.

En conclusió, creiem que heu fet un bon treball i que tot això compleix els requisits per fer un bon ús d'un bloc i respon a l’objectiu general del treball encomanat.
Seguiu així ! Ánims! I Bones festes!

Santa Coloma de Farners ha dit...

L'eslògan és significatiu i descriu la població de Blanes. Conté totes les pestanyes proposades en el treball de mòdul. El llenguatge utilitzat i els continguts són adequats als que es demanava. Els objectius són clars i s'ajusten a les expectatives del blog. El disseny és clar i atractiu però la fantasia de l'encapçalement per la població de Blanes potser no és la més adient.
Les activitats estan molt ben pensades, estructurades i redactades, creiem que seran útils per als mestres i per la descoberta de Blanes. En definitiva heu complert les expectatives del treball.

UdG'11 ha dit...

Tant l'eslògan, com la redacció i els continguts són molt adequats. La majoria de les pestanyes estan dividides en diferents apartats i l'ordre dels continguts és molt adequat. La informació és adequada i s'entén molt bé i, en molts pocs casos, sobren continguts.
Els objectius comuniquen de manera entenadora la utilitat del bloc. El disseny és força atractiu i les fotogràfies i el material multimèdia és molt adequat.
Pel que fa les activitats segueixen l'estrucutura proposada, en general, estan molt ben desenvolupades. Tot i això, creiem que seria millor posar cada activitat en una pestanya diferent.
En resum, el bloc està molt bé!

Publica un comentari a l'entrada